"Het boek is klaar, wat nu? "

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 12:11

De meest gestelde vraag van de afgelopen twee weken: je hebt je boek uitgegeven, wat nu? Ga je nog verder of heb je andere plannen?

De mensen die me een klein beetje kennen, weten dat ik niet zo goed kan stil zitten. Het maakt niet uit wat het is, al is het de tuin aanvegen maar ik wil graag bezig zijn. In een tijd zoals we nu in de Corona-crisis leven waarbij zo goed als alles gesloten is en we heel voorzichtig moeten zijn, heb ik wat meer uren dan gemiddeld op de computer doorgebracht. Het boek is afgerond, gedrukt en in de verkoop gekomen bij de verschillende online aanbieders en de bekende Bol.com alsook ca. 2.600 boekhandels in heel Nederland. Die kon ik afvinken, mooi! Naast het bezig zijn, vind ik het geweldig om nieuwe dingen op te pakken. Zo ook de Escaperoom voor thuis die ik ontwikkeld heb; niet zomaar een escaperoom zoals de meesten maar een leuke combi en met een thema dat past bij een hobby: motorsport, autosport, voetbal en triatlon. 

 

Veel mensen waren verbaasd over de lancering van het boek, anderen hadden wel een keer verwacht maar de meest gestelde vraag van de afgelopen weken was toch wel: en nu? Smaakt het naar meer? Komt er een tweede boek? Ga je toch weer iets nieuws opzetten? Nu je weer aan het schrijven bent, komen de magazines ook weer terug? Zonder te veel te willen prijsgeven, kan ik jullie wel laten weten dat het uitgeven van het boek goed bevallen is. Ok, het is een enorme klus, er komt veel bij kijken en vooral veel tijdsbesteding maar er komt meer. Ik houd jullie op de hoogte, stay tuned!


«   »