Coming soon: gratis (mid)dagje uit / activiteit

Gepubliceerd op 8 augustus 2021 om 18:16

Een gratis (mid)dagje uit; hoe leuk is dat!


Binnenkort verschijnt er weer iets leuks: een autopuzzeltocht, autorally, autoroute met spelelement... het is maar net hoe je het noemen wilt. 
Je kent vast en zeker het principe maar in dit geval kun je kiezen uit diverse varianten.

Je ontvangt het roadbook digitaal (gratis) of per post in handig vakantierugtasje (€ 5/set) waarin je een routebeschrijving vindt die bestaat uit diverse varianten zoals de bol-pijl methode, maar ook een oldskool routebeschrijving en eventuele andere varianten. 
In het roadbook kom je vooral opdrachten en hier en daar wetenswaardigheden tegen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de opdrachten over te slaan en alleen de route te rijden al gaat het zijn doel van autopuzzelroute of autorally dan voorbij, maar als jij dat wilt: prima uiteraard!

De route is zo gemaakt dat je diverse omgevingen te zien krijgt wat wel zo leuk is voor de afwisseling. Daarnaast heb ik rekening gehouden met de locaties waar de opdrachten uit te voeren zijn dat je eenvoudig kunt parkeren/terugkeren, want veiligheid staat voorop!
Een dagje uit valt of staat natuurlijk met een hapje/drankje, lunch of diner dus ook daaraan wordt in het roadbook aandacht besteed. De eetgelegenheden en 'plas stops' vind je erin terug en dat zijn er voldoende. Je kunt uiteraard ook zelf tijdelijk van de route afwijken en een dorpje bezoeken en vervolgens weer terugkeren om de route verder op te pakken. Kortom: voor elk wat wils. 

Ik zou het natuurlijk leuk vinden als je dit gratis uitje van mij afneemt en de regio komt verkennen. Bij interesse stuur je me een berichtje via info@ducatiste.nl of via het contactformulier.


Tegen betaling is het mogelijk om er eigen wensen aan toe te voegen, zoals een versnaperingspakket voor onderweg of te personaliseren. Wensen zijn in overleg mogelijk uit te voeren.«