Verschenen uitgaven

Magazines

Er zijn diverse magazines uitgebracht "Enitha's Motor Magazine". Deze magazines gingen over motorsport in de breedste zin des woords.

 

Boeken

 

 

Eind 2020 werd het boek "Partner in crime, de autoverkoopster" uitgegeven. Een iets meer dan 200 pagina's tellende detective over een autoverkoopster en een klant. Zij kwam iets op het spoor en was niet van plan om haar zoektocht op te geven. Speurneus... 

 

Informatie over de detective of het boek bestellen kan via deze pagina.

 

Medio februari 2021 verscheen het boek "Duif Gino, het verrassende ondeugd". Het boek is een biografie over een duif. Gino de duif heeft dus de primeur waar het gaat om een duiven-biografie. Natuurlijk met een knipoog. 
Het boek is met 68 pagina's compact en zeer toegankelijk / goed leesbaar voor de mensen die geen fervent boekenlezer zijn. De hoofdstukken zijn kort en afwisselend en juist hierdoor geschikt voor elke doelgroep met in het bijzonder de vogel- / duivenliefhebbers. Toch is de inhoud meer dan de cover alleen doet vermoeden.. hoewel, als je de subtitel in je opneemt, weet je genoeg: verrassend en ondeugend.

 

Informatie over dit boek of bestellen kan via deze pagina.