Verschenen uitgaven

Magazines

Er zijn diverse magazines uitgebracht "Enitha's Motor Magazine". Deze magazines gingen over motorsport in de breedste zin des woords.

 

Boeken

 

 

Eind 2020 werd het boek "Partner in crime, de autoverkoopster" uitgegeven. Een iets meer dan 200 pagina's tellende detective over een autoverkoopster en een klant. Zij kwam iets op het spoor en was niet van plan om haar zoektocht op te geven. Speurneus... 

 

Informatie over de detective of het boek bestellen kan via deze pagina.

 

Medio februari 2021 verscheen het boek "Duif Gino, het verrassende ondeugd". Het boek is een biografie over een duif. Gino de duif heeft dus de primeur waar het gaat om een duiven-biografie. Natuurlijk met een knipoog. 
Het boek is met 68 pagina's compact en zeer toegankelijk / goed leesbaar voor de mensen die geen fervent boekenlezer zijn. De hoofdstukken zijn kort en afwisselend en juist hierdoor geschikt voor elke doelgroep met in het bijzonder de vogel- / duivenliefhebbers. Toch is de inhoud meer dan de cover alleen doet vermoeden.. hoewel, als je de subtitel in je opneemt, weet je genoeg: verrassend en ondeugend.

 

Informatie over dit boek of bestellen kan via deze pagina.

Eind 2021 hoop ik dat mijn derde boek wordt uitgegeven. Hoewel ik aanvankelijk met een ander thema gestart was, heb ik dat even geparkeerd en ben ik gestart met een vervolg op Partner in crime, de autoverkoopster. Geinspireerd door de vele enthousiaste reacties heb ik deze switch doen maken. De lat heb ik voor mezelf hoger gelegd. De hoofdstukken en verhaallijn worden anders ingericht maar de gemakkelijke leesbaarheid blijft behouden. Je moet het zien als het halen van je rijbewijs. Je bent bekwaam gevonden maar je bent nog geen Formule 1 coureur. Daarvoor moet je meters maken. Gezien de verkoopaantallen en reacties, ben ik dankbaar dat ik het vertrouwen krijg en sommige lezers op voorhand al het vervolg besteld hebben. 
Het boek wordt een vervolg op het eerste boek, herkenning hier en daar maar zeker geen herhaling van dat boek. Daarnaast is het ook prima als je het eerste boek niet hebt gelezen. Ik maak de verhaallijn zo, dat het voor nieuwe lezers interessant is maar dat het voor de 'vertrouwde lezer' ook aangenaam is en zij het 'vervolg' herkennen. Het was een kunst op zich om die lijn te vinden maar het is gelukt!

 

Informatie over dit boek volgt t.z.t.

Er is een gereduceerd tarief van toepassing als je besteld voordat het boek uitgegeven wordt. Bestellen via de voorverkoop kan middels het sturen van een email.