Verschenen uitgaven

Magazines

Er zijn diverse magazines uitgebracht onder de naam Enitha's Motor Magazine. Motorsport en een persoonlijke achtergrond van 'Ducatiste' werd beschreven. Het magazine werd uitgebracht via de sociale media en via-via netwerk maar ook in de boekhandel The Read Shop in Naaldwijk. 

 

Inmiddels wordt Enitha's Motor Magazine niet meer uitgebracht. Een aantal uitgaven zijn nog wel voorradig. Bij interesse kunt u contact opnemen.

Boeken

Alle boeken zijn voorzien van een officieel ISBN nummer en worden verkocht via Boekenbestellen.nl, Bol.com en de aangesloten boekhandels en boekenwinkels via Centraal Boekenhuis (CB).

Het boek Partner in Crime is tevens in een groot lettertype uitgebracht. Dit is vooral prettig voor mensen die slechtziend zijn of degene die op leeftijd is en een groter lettertype prettig lezen vinden.

Partner in crime - de autoverkoopster

Het boek Partner in crime - de autoverkoopster gaat over een autoverkoopster die iets op het spoor komt tijdens haar werk. Het verhaal draait om een mysterieuze klant. Ze besluit zich vast te bijten in wat er aan de hand is en ze komt iets op het spoor. Haar collega staat haar bij maar dan gaat het mis... 

 

Duif Gino - het verrassend ondeugd

Het boek Duif Gino - het verrassend ondeugd gaat over een huisduif die vrij uniek in zijn soort is. Tam, knuffelend, bijna gehoorzaam... een luchtig boekje voor wie van huisdieren of duiven houdt. Zie het als een biografie over Gino.

 

Haartjepluk - en zijn onverwachte avonturen

Het boek Haartjepluk - en zijn onverwachte avonturen is een kinderboek met verschillende hoofdstukken waarin de hoofdrolspeler 'Haartjepluk' allerlei avonturen beleeft en ook avonturen op zoekt. Al dan niet samen met vriendje(s) gaat hij erop uit. Het boek bevat tevens wat indirecte lessen over bijvoorbeeld eerlijk zijn... doet Haartjepluk dat en wat zijn de consequenties als hij het niet zou doen.