Motorsport

Mijn netwerk in de motorsport is groot. Zowel 2- als 4-wielers hebben mijn aandacht al is de voorliefde voor motorfietsen toch wel wat groter. Zolang het maar een superbike is, is het goed. Of het dus gaat om MotoGP, World Superbikes, British Superbikes, IDM... het is allemaal mooi. Natuurlijk mogen de zijspannen, NSF100 en Dakar niet onbenoemd blijven en wat te denken van bijv Formule 1 en DTM.

Mijn netwerk is hier en daar uitgegroeid tot echte vriendschap en goede kennissen wat maakt dat ik ze vaak 'paddock family' noem. Van hospitality tot monteur, van manager tot coureur en van Honda, Kawasaki tot .. jawel (!) Ducati. Of je nu technisch directeur in de motorsport bent of producer van MotoGP in het buitenland: stuk voor stuk wekt het mijn interesse en 'nemen ze me op sleeptouw'. Waar anderen uren in de rij staan voor een foto met Valentino zul je dat bij mij niet zien gebeuren. Ik hecht de meeste waarde aan de contacten en de vriendschap. Je vindt hier dan ook een algemene compilatie van gemiddelde foto's. De discretie van en bij teams staat bij mij hoog in het vaandel. Om die reden zal ik dan ook geen 'inside photos' plaatsen of nieuws 'lekken'. Integriteit en vertrouwen zijn belangrijke factoren in de wereld die topsport heet.

Van Assen tot Zandvoort, van MotoGP tot Formule1 safetycar rider Bernd Mayland en van oud-Wereldkampioen Carlos Checa in World Superbikes tot de vrienden met hun favoriete kleur roze in

het British Superbikes. Een comp