Overhandiging detective: 'Partner in crime, de autoverkoopster'

 

De totstandkoming

Een lang gekoesterde wens is uitgekomen, een eigen boek uitgeven en verkopen via de centrale boekhandels en andere verkoopkanalen.

Het begon vroeger met een opstel schrijven. Familie zei tegen me: jij moet een schrijfster worden. Ik lachte het weg, jong als ik was. Op kantoor besloot ik in 2004 een personeelsmagazine mét knipoog uit te brengen en ook daar werden interviews en de manier van schrijven gewaardeerd. Het zette me aan het denken maar een professioneel schrijfster… nee, dat was een gekke gedachte. Zo’n boek, écht in de winkel.

 

Uiteindelijk ging ik zomaar een stukje schrijven maar al snel werd het verhaal in mijn hoofd groter en groter. De tekst meer en meer. Vervolgens lag het, door allerlei omstandigheden, een tijdje stil en toen in 2020 de Corona crisis daar was, er geen motorrace of triatlon wedstrijd te bezoeken was, geen andere uitjes en evenementen, besloot ik het spreekwoordelijk stof van de tekst af te schudden en verder te schrijven. En zo was daar mijn officieel eerste boek: Partner in crime, de autoverkoopster. De mensen die me kennen zullen in de lach schieten bij het horen van deze subtitel. Het is overigens een beroep dat me vele malen werd toegejuicht “dat jij geen autoverkoopster bent geworden” . Ik lach het weg “nee joh, ik hou van regelmaat en wil graag een gewoon vrij weekend” . En bovendien, als je dan meemaakt wat zich in het boek afspeelt…. ?!

Overhandiging

De overhandiging van het eerste exemplaar vond plaats op 21 november 2020 aan de heer Veltman, directeur Van Mossel Mercedes-Benz. De rode draad is toch een auto, een klant en een autoverkoopster. Als klant kom ik graag bij huisdealer Van Mossel en het plaatje was daarom compleet met de overhandiging van dit boek welke gelijktijdig plaatsvond met de introductie van de nieuwe S-klasse. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Prachtig!
 

Informatie en verkoop

Voor meer informatie over het boek, kun je de flyer onderaan deze pagina downloaden. Voor verkoop van het boek klik je hier. Wil je liever een uitgave met een groter lettertype, stuur dan een bericht aan info@ducatiste.nl.


Publiciteit

Onder andere het AD heeft gepubliceerd over mijn boek. Daarbij hadden ze aandacht voor de persoon achter de schrijfster. Wie ben ik, wat houd me bezig en hoe zit het precies met die passie. Je leest hier meer over die publicatie.

 

Flyers en publiciteit

Download hier de flyer over het boek
Download hier het krantenartikel