Het boek dat voor iedereen geschikt is: Duif Gino, het verrassende ondeugd

De totstandkoming
Nadat het boek Partner in crime een groot succes was (en is, want de verkoop loopt gestaag door) waren er ook reacties van mensen die niet of nauwelijks een boek lezen. Een detective, laat staan 200+ pagina's was niet aan hen besteed. De vraag naar een ander of dunner boek was een feit. 

Waarom Gino?
Deze duif is tijdens het uitbrengen van dit boek alweer 13 jaar oud. Al die jaren hebben we veel plezier en zijn er vele momenten welke een glimlach op ieders gezicht toont. Gino is een allesbehalve gewone, saaie duif. Met Gino maak je altijd wat mee en hij lijkt zich te spiegelen aan ons, mensen. Juist omdat hij zich zo apart gedraagt, zorgt voor verrassende momenten en me doet glimlachen bij zijn ondeugende streken leek het me leuk om hier wat over vast te leggen. Dit in combinatie met de gehoorde opmerking over een dunner boek met een ander thema deed mij besluiten deze biografie uit te brengen. Hiermee toont Gino zich wederom een waar speciaaltje, want wees nu eerlijk: welke duif heeft zijn eigen biografie? Uiteraard met een dikke knipoog. 

Informatie en verkoop
Voor meer informatie over het boek kun je de flyer onderaan deze pagina downloaden. Voor verkoop van het boek kijk je hier of klik je op onderstaande button. Wil je liever een uitgave met een groter lettertype, stuur dan een bericht aan info@ducatiste.nl 

Het vervolg
Hoe nu verder? Inmiddels wordt hard gewerkt aan een derde boek. Dit boek kent wederom een ander thema zodat elke doelgroep iets naar wens kan vinden.


Flyer en publiciteit

Download hier de flyer over het boek
Download hier het krantenartikel