3 februari 2024 | autopuzzelroute  

 

De autopuzzelroute is laagdrempeliger dan een autorally vanwege een eenvoudiger roadbook maar nog steeds wel heel uitdagend! In tegenstelling tot een autorally is tijdens deze route geen tijdsdruk om zo snel mogelijk de eindlocatie te behalen maar kun je uitstappen op leuke plekken, kun je genieten van mooie dingen en is het zelfs mogelijk om bij een horeca gelegenheid een hapje of drankje te doen.

 

Tijdens de autopuzzelroute krijg je informatie over aardwarmte in het algemeen en over het project Vogelaer in het bijzonder. Naast leuk, gezellig, uitdagend ook nog eens leerzaam dus.

 

Deelname kan met 1 auto of meerdere auto's als je zelf een wedstrijd element ervan wilt maken met jouw team van vrienden, collega's, familie enz. Optioneel kan ik het wedstrijdelement beheren voor je.
Mocht je van de route raken of is iets onduidelijk, dan is er uiteraard een hulplijn beschikbaar zodat je je weg kunt vervolgen. Daarnaast houd ik rekening met zaken als versnaperingen al dan niet met  allergieen/intoleranties zoals gluten, lactose, noten enz. Tenslotte wordt in het roadvbook en op de route rekening gehouden met sanitaire stops zodat je naar het toilet kunt.


Aanmelden kan t/m 27 januari 2024 via info@ducatiste.nl .
Je ontvangt vervolgens aanvullende informatie en de betaalinstructie. 
Liever een andere datum? Laat het weten!

 

 

Startlocatie: Westland

Tijdslot aanmelden op de dag zelf: 13.00-15.00 uur