Wedstrijden

Hardloopwedstrijden

Dat sporten en in dit geval hardlopen niet vanzelfsprekend is, is me duidelijk geworden maar dat je met een portie doorzettingsvermogen en mentale kracht toch iets kunt bereiken is ook duidelijk.
Als zelfs de longarts verbaast is over de bereikte afstand van hardlopen "wat helemaal niet kan" dan geeft dat een kick en wil je het natuurlijk volhouden. Ik blijf hardlopen soms zo goed en zo kwaad als het gaat maar ik zet door. Er is zelfs een loopband aangeschaft voor de echt regenachtige dagen. Soms loop ik 1x per week en soms 3x per week. Soms alleen, soms samen tot zelfs een duo-training waarbij we het hardlopen en fietsen afwisselen. 

Harlopen voor het goede doel (2021)

Een wedstrijd in Corona tijd waardoor het een individuele wedstrijd werd maar wel met een complete uitslagenlijst en certificaat. De wedstrijddag was op 12 juni 2021 en voor het goede doel van het onderzoeksteam in AMC. Via de link lees je meer over het goede doel en waarom ik mee wilde doen.

 

Hardlopen tijdens een triathlon (2021)

Een triathlon bestaat normaliter uit de onderdelen zwemmen, gevolgd door het fietsen en af te sluiten met een of meerdere hardloopronden. Er bestaat ook een relay waarbij je met minimaal 2 personen de drie onderdelen uitvoert. Ik mocht op 13 juli 2021 het hardlopen voor mijn rekening nemen. Het liep iets anders dan gepland... je leest het via de link.

 

Hardlopen tijdens een hardloopevenement (2022)

Een 'gewone' hardloopwedstrijd, fysiek en met uitsluitend hardlopers om me heen. Het mocht niet onbreken op het lijstje en werd daar 13 september 2022 aan toegevoegd. De nagenoeg hele afstand iemand uit de wind gehouden en je dan voor de finish willen passeren... laat ik het gebeuren of heb ik nog puf over? Lees het via de link.

Hardlopen omdat het kan (2023)

Op het laatste moment een startbewijs bemachtigd en het besluit achter Leon te blijven, voor mijn eigen bestwil... "blijf bij me" roept hij al achterom kijkend terwijl ik alleen maar denk 'dat doe ik al 26,5 jaar' en besluit een tandje bij te zetten voor zijn bedoeling van bijblijven. Hoe het afliep? Lees het via de link.

Hardlopen tijdens de NightRun in Luxemburg (2023)

Op vrijdagavond meedoen aan een hardloopwedstrijd, voorafgaand aan de IronMan 70.3. Geweldigde sfeer en het parkoers zou ook wel goedkomen... of toch niet? En wat te denken van de temperatuur... Lees meer via de link.