Autopuzzelroute

Gepubliceerd op 14 januari 2023 om 16:59

Misschien wist je het nog niet, maar je kunt een prachtige autopuzzelroute rijden door het Westland en Midden-Delfland!

 

Met hetgeen ik aanbied kijk ik altijd naar een stukje maatwerk. Waar het om gaat is dat je plezier beleeft aan de rit, dat je geniet van de omgeving, van de typische Westlandse high tech kassen maar ook van de weilanden rondom Midden-Delfland en als je wilt kun je er een competitie van maken.

Wat zijn de mogelijkheden? 
In de basis gaat het om een autopuzzelroute, dat betekent dat je met eigen vervoer een route gaat rijden via een roadbook waarin puzzels en vraagstukken zijn opgenomen. De route kan uiteraard ook worden gereden zonder het puzzel onderdeel. 
Hoewel er een gemiddeld roadboak is welke door een grote doelgroep te gebruiken is, zijn er ook variaties mogelijk in moeilijkheidsgraad. Hetzelfde is van toepassing bij de afstand. Er is een standaard variant maar daar kan op verzoek van afgeweken worden. 

Zijn er nog extra opties? 
Er zijn zeker nog aanvullingen mogelijk. Hierbij kun je denken aan georganiseerde tussenstops, een lunch of diner, een excursie of zelfs een overnachting. 

Het gaat vooral om het leveren van maatwerk want een activiteit moet voor iedereen leuk zijn! Bespreek vooral je wensen en ik zorg dat je op een geweldig evenement gaat terug kijken!