Signeersessie

Gepubliceerd op 12 december 2020 om 18:39

Al sinds het moment dat mijn boek gelanceerd werd, kreeg ik de vraag om het te signeren of een stukje tekst erin te schrijven. Natuurlijk probeer ik dat zo persoonlijk mogelijk te doen en het liefst met een kleine knipoog. 

 

Vandaag mocht ik wederom op pad voor een signeersessie. Dit keer voor een grotere bestelling en zijn de nodige krabbels gezet. Twee BN'ers ontvangen mijn boek uit deze serie ook en dat maakt me dankbaar en natuurlijk ook trots.

 

De eerste boekbestellers hebben Partner in crime, de autoverkoopster al even in huis en een behoorlijk aantal van hen heeft het boek zelfs al uit. Ik heb vele positieve berichten ontvangen; dat het zo gemakkelijk leest, dat ze meer hoofdstukken lezen dan voorgenomen en ze toch wel willen weten hoe het gaat aflopen. Het boek heb ik bewust toegankelijk gehouden voor zowel de lezer als de niet-lezer; qua leesvorm alsook qua dikte. 

 

Het is geweldig om al die positieve berichten te mogen ontvangen. Het boek bestellen en lezen is 1, maar positieve reactie willen geven is 2. 
En dan nog te bedenken dat het hier en daar als cadeau onder de kerstboom ligt...