Radiostilte

Gepubliceerd op 18 maart 2021 om 17:39

En toen was het even stil rondom de boeken. Inmiddels heb ik de verhaallijn voor het derde boek in mijn hoofd op een rijtje.

 

Maar alleen in mijn hoofd is niet voldoende, nu moet het nog uitgewerkt en uitgebreid worden. Dat vergt tijd, veel tijd. Mijn doel met dit derde boek is dat er iets meer beschreven wordt dan enkel een hoofdpersoon en zijn/haar belevenissen. In die zin ga ik iets meer uitweiden en wordt de verhaallijn iets uitgebreider maar nog steeds: gemakkelijk leesbaar. 

Het thema en de inhoud ga ik eerst wat verder opzetten voordat ik er meer over bekend kan maken. Houd deze website goed in de gaten voor meer nieuws. Persoonlijk ben ik van mening dat dit boek verder wordt ontwikkeld dan de eerdere boeken want laten we eerlijk zijn; je kunt je rijbewijs halen maar dan ben je nog geen Formule 1 coureur. In de basis ben je geschikt bevonden, krijg je complimenten maar de ambitie om beter te worden moet je houden om via verschillende klassen verder en verder te ontwikkelen. En zo is het ook met mijn boek, al heb ik absoluut geen klagen over de verkoopaantallen en reacties, toch wil ik verbreden, verdiepen, het steeds weer beter doen. Laat jij je ook verrassen te zijner tijd?