Nieuw kinderboek wordt uitgebracht

Gepubliceerd op 19 februari 2022 om 17:12

Eindelijk is het zover! Er wordt binnenkort een nieuw boek uitgebracht.

 

Momenteel ligt mijn nieuwe boek bij de uitgever en wordt de opmaak van de cover verzorgd. Ik kijk er enorm naar uit dat er wederom een boek van mij wordt uitgegeven en wordt opgenomen bij de verschillende boekhandels. Ook dit boek wordt wederom verkocht via onder andere aangesloten partijen bij het CB (Centraal Boekenhuis). Dat zijn er meer dan 2.600! Bol.com is ook weer bereid om mijn boek te verkopen dus ik mag me meer dan gelukkig prijzen.

Tot op de dag van vandaag wordt vooral het eerste boek "Partner in crime, de autoverkoopster" nog met regelmaat verkocht. Dat had ik bij het 'ter perse gaan' niet kunnen dromen. Toch heb ik besloten om dit keer een kinderboek uit te brengen. Kinderen hebben de toekomst. Lezen is een belangrijk onderdeel als ze iets ouder zijn. Als ze wat jonger zijn is concentratie een belangrijk aspect en kan het voorlezen hiertoe bijdragen. Ik hoop met de verhalen een (voor kinderen) relatief spannend boek uit te brengen. Het karakter beleeft verschillende avonturen, bewust en onbewust.

Heb je kinderen, kleinkinderen, buurkinderen die je graag laat kennismaken met mijn boek? Dat zou ik enorm waarderen! Speciaal voor degenen die in de voorverkoop bestellen, bied ik een korting aan. De voorverkoopactie is geldig t/m 28 februari 2022. Voor grotere aantallen wordt een staffelkorting gehanteerd, ook na de actieperiode.

Aanmelden en vragen via info@ducatiste.nl of via het contactformulier


«