De bekendmaking, eindelijk!

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 15:48

Het hing al even in de lucht... een nieuw boek! Het thema bleef nog geheim maar nu is het moment daar om het te onthullen.

 

Wie mij kent, weet dat Gino mijn grote kleine vriend is. Ik hoor mensen denken "maar een boek over een duif?" Jazeker! In de titel heb ik al onthuld wat je van de inhoud kunt verwachten. Met een dikke knipoog en vol trots, verkondig ik dat mijn duif een primeur heeft: zijn eigen biografie. Waar je normaliter verwacht dat een duif eet, drinkt, koert en ja ook poept, zul je denken "wat een saai boek moet dat zijn" maar wie goed naar de subtitel kijkt, weet genoeg: Gino is niet zomaar een duif, hij is verrassend en ondeugend. En dat maakt dat ik dit boek kon schrijven, waarbij je je moet bedenken dat dit slechts een deel is van alle belevenissen. 

Het boek komt voort uit de geweldige reacties van Partner in crime, waarbij ook de niet-fervent lezers wel een boek zouden willen lezen maar dan compact, luchtig en met korte hoofdstukken. Zie hier, het boek Duif Gino voldoet aan deze wensen maar is zonder twijfel ook leuk voor de echte boekenwurm of voor duivenliefhebbers. Als je geen liefhebber bent van duiven, raad ik je dit boek ook sterk aan. Door deze anekdotes en wat al niet meer, krijg je vast en zeker een glimlach op je gezicht en ben je anti-duif af! Het beste medicijn is altijd om iets positief te benaderen; nou dat lukt wel met dit ondeugd. 


Informatie, de flyer en bestelmogelijkheden vind je op deze pagina. Informatie over het andere boek "Partner in crime, de autoverkoopster" kun je hier bekijken.